The Veronicas-In My Blood ~~ 节奏超棒女嗓 [320K/MP3]-极品下载论坛 - Down512.COM

极品下载论坛

搜索

[极品首发] The Veronicas - In My Blood ~~ 节奏超棒女嗓 [320K/MP3]

4万

5万

18万

管理员

楼主

The Veronicas - In My Blood ~~ 节奏超棒女嗓 独家提供 - 极品下载论坛首发 - 推荐试听下载
128K低品质试听

这胸真好听…不不不 这歌真好看…(网友语),不愧是当年的冠军单曲啊。

When I look into your eyes
当我看着你的双眼时
I want to breathe you in to get me high
我想要把你融进我的呼吸里 因为这样我才情绪高涨
Crawling through this space inside your mind
慢慢琢磨 探索你的想法
Just leave me there, leave me there
别让我一人留下
Now you got me wanting more
如今正是因为你 我才开始变得追求的东西越来越多
I felt religion with you on the floor
因为这样我才感受到与你共站一个立场上
The holy word that I've been waiting for
等他妈什么圣言敷衍
Baby stay with me, stay with me
宝贝 你只需与我呆在一起 你只需与我呆在一起
We don't have to wait all night
我们根本不需要这一夜再次等待
To know if this is really love
不需要再一次检验这是否是真爱
We don't have to wait all night
Cause I can feel you in my blood
因为我已经感受到你融入我的血液之中了
In my blood
融入我的血液之中了
In my blood
融入我的血液之中了
I just wanna feel the light
我仅仅想要感受那色彩斑斓的灯光
Feel the needle on my forty-five
感受我四十五岁时吃着长寿面的滋味
Live like we are running out of time
我们现在浪费的时间太多
Just take me there, take me there
不如现在就带我去世外桃源 带我去世外桃源
Ride you down into my bones
因为我们艰辛的努力
You're the magic dust that gets me stoned
最终你就会变成使我石化充满魔力的灰尘
You're the hallelujah on my throne
你是我心目中的‘’哈利路亚‘’
Baby stay with me, stay with me
宝贝 你只需与我呆在一起 你只需与我呆在一起
To know if this is really love
Cause I can feel you in my blood
In my blood
融入我的血液之中了
In my blood
融入我的血液之中了
I don't wanna go now
我不想要离开
I don't wanna go now
我不想要离开
In my blood
融入我的血液之中了
In my blood
融入我的血液之中了
In my blood
融入我的血液之中了
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
下载地址320K/MP3:         
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

找歌不易,有闲钱的大佬请打赏碎银一二!

ღ谢谢ღ 祝您开心快乐、事业有成发大财!

ღ谢谢ღ

金牌会员

沙发
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1万

论坛元老

板凳
谢谢分享

高级会员

地板

谢谢分享

1万

论坛元老

不求盖楼惊天下,但求顶帖动世人!极品下载论坛太上档次了!

论坛元老

感谢分享

金牌会员

谢谢分享

论坛元老

这胸真好听,好好好好

论坛元老

The Veronicas - In My Blood

论坛元老

谢谢分享